Waarom een verhaal van Ikkie?

images-3

Een hele tijd geleden zei iemand tegen mij dat ik tijd moest nemen voor mijzelf. Reden waarom die persoon dat zei was dat ik, in zijn ogen altijd voor iedereen ren, maar mijzelf hierin vergeet. Is dat zo? Dit bleef hangen en liet me niet los.

Ook een hele tijd geleden zei iemand tegen mij dat ik het mezelf niet gun om af te vallen.
Het mezelf niet gun? Wat moest ik nu met deze opmerking? Hoe kan je dat jezelf dan gunnen? Ook zo’n opmerking die bleef hangen.

Twee opmerkingen die tegen mij gemaakt zijn, die in mijn hoofd bleven zitten en waar ik
niet mee wist wat ik er mee zou moeten doen. Wat zou ik nu met deze twee opmerkingen kunnen doen? Hoe zou ik er wat mee kunnen doen? Kon ik ze combineren? Moest ik er wel wat mee doen?

In deze blog houd ik bij wat ik met deze twee opmerking ben gaan doen. Doe dit voornamelijk voor mijzelf omdat ik het fijn vind om het van mij af te schrijven. Maar misschien kan ik er ook wel mensen uiteindelijk mee helpen, stimuleren, motiveren etc.

Mocht je nu iemand zijn, die meeleest met mijn verhaal dan vind ik het leuk als je zou reageren op mijn blogs. Ik zal geen namen noemen in mijn blog. Ik probeer het daarmee niet persoonlijk te maken en daarmee ook andere mensen met rust te laten. Weet je wie ik ben, dan zal het ook soms wel duidelijk zijn wie ik bedoel. Ik vraag je alleen om daar zorgvuldig mee om te gaan.

Liefs Ikkie

Advertenties
%d bloggers liken dit: